kezdőlap
KERÁMIA ISMERTETŐ

A Szemán Stúdió Kft. által gyártott fagyálló kerámia, amely alkalmas kertekben, parkokban, teraszokon és lakásokban való használatra. A kerámiák égetett típusú alapanyagból készülnek, melynek színe világos sárga színtől a rőtes vöröses színeken át sötétbordós feketés színig terjed.

Ebből az anyagból Magyarországon is és Európa sok országában készült épületkerámia, kerti kerámia, szökőkút, díszkút stb. Ez az anyag garantáltan fagyálló.

A katalógusban a klasszikus formákon kívül megtalálhatóak a modern vonalvezetésű formák is, amelyek rusztikus, egyszerű és erőteljes megjelenésükkel mediterrán hangulatot varázsolnak kertekben, parkokban és a lakásokban. Termékeink másik része kerti tavak, pihenők, sziklakertek kiegészítőjeként használható ízléses, igényes kivitelű állatfigurákból áll.

Az általunk készített összes edény, szobor és dísztárgy kézzel, egyedi kivitelben készül. Így megtalálhatók rajtuk az emberi kéz és személyiség kísérő jegyei.
A gyártás során 1280 Celsius fokig kiégetve rendkívül kemény, - a korondhoz hasonló szerkezetével - ellenáll a mechanikai és környezeti időjárásbeli behatásoknak
nkeramia_ismerteto

Árukészletünkről terméklistánk és katalógusunk részletes információkat tartalmaz, amelyek segítik tisztelt megrendelőinket a választásban.

Kerámia árlista2014


virágtartók
amfórák
tálak
ládák
alátétek
állatfigurák kiegészítők
Termékkatalógusunkban a {kép}ekre kattintva megjelenik egy nagyobb képen is a kiválasztot kerámia.
A kép alatt lévő {szám}ra illetve {megnevezés}re klikkelve a terméklistán a kiválasztott árú méreteit, súlyát és árát tekintheti meg. Az alatta felsorolt {lista} pedig a kerámiák különböző változataihoz segít gyorsabban eljutni.

Kezdőlap
Katalógus